Algemene voorwaarden

Uw bestelling:

Bestellen

De klant ontvangt op het opgegeven e-mailadres een bevestiging van zijn/haar bestelling.

Betaling:

Betaling vindt plaats via Ideal, voorafbetaling of betaling in onze winkel. Voor overige betalingscondities kunt u telefonisch contact met ons opnemen (0341 256242).

Levering:

Artikelen die voorradig zijn en voor 16.00 uur besteld, worden direct verzonden. Als uw bestelling niet direct uit onze voorraad leverbaar is, wordt het het tussen 3 - 5 werkdagen verzonden. Als dit niet haalbaar is zullen we u zo snel mogelijk informeren over de verwachtte levertijd. U kunt dan vervolgens aangeven of uw bestelling door kan gaan of geannuleerd moet worden.

Bel ons (0341 256242) als u zeker wilt weten of een artikel op voorraad is en nog dezelfde dag verzonden kan worden.

Verzendkosten:

Levering geschiedt per PostNL. Als een bestelling voor 16.00 uur is geplaatst en de producten voorradig zijn, wordt deze nog dezelfde dag verstuurd. Aangegeven levertijd is dus een indicatie. De verzendkosten zijn gedeeltelijk (€ 3,50) voor rekening van de klant. 

Ondeugdelijkheid:

Wanneer onverhoopt een onvolledigheid in het geleverde blijkt (bijvoorbeeld een druk- of productiefout), kan het artikel geruild worden tegen een nieuw exemplaar. Neem contact op met Blijmare Nunseet zodra u merkt dat er iets niet klopt.

Aansprakelijkheid en wijzigingen:

Blijmare Nunspeet is niet aansprakelijk voor fouten in geleverde goederen, onjuistheden in specificaties, veranderingen van prijzen en/of gevolgen van onjuist gebruik van de geleverde goederen. Prijswijzigingen zijn voorbehouden. Wijzigingen in deze voorwaarden zijn voorbehouden. De voorwaarden via internet beschikbaar zijn geldig.

Retourneren:

Bestellingen en leveringen worden voldaan op basis van de algemene Europese wetgeving ten aanzien van verkoop op afstand. Indien de bestelling bij aankomst beschadigd is, dan kun u de bestelling retourneren. Bij gebleken schade wordt het product direct vervangen. Meldt deze schade voordat u het terugstuurt via ons contactformulier onder vermelding van uw naam en ordernummer zodat we u instructies kunnen geven voor het vervangen.

Vragen of opmerkingen:

Heeft u vragen of opmerkingen over de website, vul dan ons contactformulier in!