Fluister zacht haar naam

Auteur: Alexander, Tamera
ISBN: 9789051944679

21,00

Deze roman speelt zich af op Nashville's historische Belle Meade Plantation, de belangrijkste volbloedstoeterij in de geschiedenis van Amerika.  Olivia Aberdeen, de berooide weduwe van een man die is doodgeschoten als verrader van het Zuiden, wo

Op werkdagen besteld, binnen 2-3 dagen verstuurd.
Beschrijving

Deze roman speelt zich af op Nashville's historische Belle Meade Plantation, de belangrijkste volbloedstoeterij in de geschiedenis van Amerika.  

Olivia Aberdeen, de berooide weduwe van een man die is doodgeschoten als verrader van het Zuiden, wordt nu door de maatschappij gemeden. Ze aanvaardt dankbaar een uitnodiging van 'tante'Elizabeth Harding, een vroegere vriendin van haar moeder, om hoofd van de huishouding te worden. Het is een ontgoocheling voor Olivia als ze de ware reden ontdekt van Generaal Hardings toestemming voor haar komst. Terwijl ze niet de veilige haven vindt die ze heeft verwacht, wordt Olivia overrompeld door haar gevoelens voor Ridley Adam Cooper, een man uit het Zuiden, die allesbehalve een zuidelijke heer lijkt te zijn.  

Door sommigen gebrandmerkt als verrader, voert Ridley Cooper, een zoon van het Zuiden die ervoor koos om te vechten voor de Unie, nog steeds een wanhopige strijd om zijn eigen oorlog te beëindigen. Hij is vastbesloten om 'de gave' die Bob Green, het stalhoofd van Belle Meade, bezit te leren. Maar hij draagt geheimen met zich mee, die hun beider leven bedreigen.  

Zoals Ridley in het reine probeert te komen met zijn 'verraden' van het Zuiden, zo is Olivia vastbesloten om zich nooit meer te laten bedriegen.